Zoeken naar vandaag man

Uw zoekactie voor vandaag man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
gisteren
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
Tom 57 jaar Antwerpen - Kontich
Ontlading
Welke man heeft zin/behoefte aan een ontlading. Kan manueel/oraal of anaal. Ik kan je ontvangen tot 13u. 57/190/104  

Ontlading
gisteren
Geilerd 46 46 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Tussen 15 en 16u
Ben ik opzoek naar man om mekaar te pijpen, Rimmen en die ik mag neuken,ik hou ook van tongzoenen, strelen.ik ben 46j, 1m70, 90kg en 17 5 cm.welke man kan mij ontvangen  
gisteren
Kiekeboe 27 jaar Limburg - Lummen
Lekkere lul gezocht!
Goedemiddag, ik zoek een lekkere lul om heerlijk te pijpen, ben man van 27, 185, 98, 17 met weinig ervaring, ik kan niet ontvangen maar kom graag naar je toe, discretie en hygiëne verplicht :)  
gisteren
Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
T.A. 59 jaar Antwerpen - Herentals
Anale maagd
Ik zal me hier even voorstellen. Ben een 59 jarige man, 1m74, 76kg, intiem geschoren, hygiënisch en verwacht van jou hetzelfde. Ben beginnend oraal bi, heb reeds gepijpt maar ben nog steeds anaal maagd. Dat wil ik veranderen en zoek iemand die zich geroepen voelt om me te ontmaagden. Voorafgegaan van een degelijk voorspel. Een massage, elkaar betasten, porno kijken, anaal speeltje, kortom me voorbereiden op de eigenlijke daad welke dient te gebeuren met condoom. Heb je een scenario voor ogen laat het me weten. Ik beantwoord iedereen, dit is geen fake advertentie.  

Anale maagd
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Luk 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie wil morgen genieten van een massage
Welke man kan morgen namiddag ontvangen . Ik geef je een massage. Derest via mail jong of oud maakt niet uit .  
gisteren
Kristof 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Slank, verzorgde man zoekt geile date
Wie heeft er nu zin om samen lekker te spuiten? Ik ben een slanke, heel verzorgd en discrete man met een lekkere, geschoren pik van 15x5. Elkaar lekker rukken en pijpen en wie weet meer. Wie heeft er zin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10